Agritot este principalul tău furnizor de solutii pentru agricultură, pomicultură și viticultură. Lucrăm cu furnizori de încredere pentru a garanta clientului calitatea și siguranța unui produs fiabil și tehnologic avansat. Pentru aceasta oferim clienților noștri tehnologia potrivită de pregătire a terenului, materialul săditor viticol și pomicol, elemente de susținere pentru plantații, utilaje agricole, scule electrice pentru întreținere plantații, utilaje pentru crame, sisteme de irigații, remorci agricole, etc…

VITICULTURĂ

POMICULTURĂ

CULTURĂ MARE

Utilaje specializate:

Oferim producătorilor posibilitatea de a achiziționa utilaje de cea mai bună calitate la prețuri competitive. Ne axăm pe deviza de calitate și astfel am ales să reprezentăm cei mai buni producători de utilaje agricole specializate. Acoperim o gamă largă de utilaje și oferim posibilitatea de configurare personalizată pentru diferite produse aflate in ofertă.

Înființări de plantații prin APIA/AFIR

Agritot este soluția în cazul în care doriți să înființați o plantație prin programele APIA/AFIR. Cu ajutorul partenerilor noștri oferim întregul proces de la pregătirea terenului până la predare și nu doar, oferim și soluții de utilaje necesare oricărei plantații, sisteme de protecție antigrindină și antiploaie și sisteme de irigații profesionale.

De asemeni, ca activitate complementara oferim si o gama larga de utilaje SH. Alegem cea mai buna calitate, produsele fiind testate amanuntit inaintea achizitionarii. Daca iti doresti un utilaj specializat iar unul nou nu intra in categoria ta de preturi, atunci poate unul SH este solutia potrivita pentru tine si afacerea ta.

TOP