Agricolmeccanica este un producător italian de atomizoare, recunoscut la nivel mondial ce deține licența pentru atomizoarele cu recuperare Drift Recovery. Câștigator al multor concursuri de profil, producătorul italian aduce clienților săi calitate și tehnologie de ultimă oră ce ajută producătorii să economisească timp și bani.

Pentru efectuarea tratamentelor în plantațiile viticole și pomicole, venim în întâmpinarea clienților cu cea mai bună tehnologie de stropit printr-o paletă largă de soluții furnizate de Friuli Sprayers Agricolmeccanica. Produsele oferite spre comercializare vin în diferite forme și solutii. Dispunem de atomizoare purtate și tractate de diferite capacități, adaptate și personalizate în funcție de cerințele fiecărui client. În plus pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților noștri, am lansat gama SMARTLINE de atomizoare, în versiunea  purtată APS și tractată Jolly, special fabricate pentru piața din Romania.

Atomizorul cu recuperare Drift Recovery este recunoscut la nivel mondial și totodată cel mai bun produs din gamă, fiind patentat de producătorul Italian încă din 1990.

http://www.agricolmeccanica.it/en/news-en -- omologări și premii drift recovery

Atomizoarele Friuli Sprayers respectă toate standardele europene aflate în vigoare.

TOP