MONTPELLIER SITEVI 2017

Anul acesta am avut sansa sa fim prezenti la cel mai mare targ viticol din lume alaturi de partenerii nostri Pellenc si Friuli Sprayers. Editia din acest an a adus foarte multi producatori noi cu tehnologii revolutionare si accesibile.

Directia este mecanizarea, se pare ca forta de munca este o problema la nivel mondial si prin urmare majoritatea producatorilor aleg sa vina in ajutorul viticultorilor cu produse ce sunt menite sa le usureze munca si sa le imbunatateasca recolta calitativ si cantitativ.

Stand-ul Agricolmeccanica Friuli Sprayers a captat atentia vizitatorilor dar nu numai, au reusit din nou sa obtina medalie pentru atomizorul cu recuperare Drift Recovery, demonstrand din nou faptul ca sunt un etalon in industria de atomizoare si prin urmare definitia calitatii si eficientei in lumea atomizoarelor este Friuli Sprayers.

Pellenc a impresionat prin linia completa de produse si utilaje viticole, fiind singurul producator care acopera intregul sector viticol. Combinele de recoltat au reprezentat punctul de atractie pentru viticultorii cu suprafete mari, solutia de cules mecanizat fiind cea mai viabila in conditiile actuale ale fortei de munca. Sculele mici, foarfecii Vinion si Prunion, clestele de legat Fixion au fost considerate solutia ideala de catre vizitatori, fiind cele mai bune din domeniu. Sculele sunt produse in  Franta, fapt ce asigura o certitudine din punctul de vedere al calitatii, iar tehnologia implementata de tragaci cu senzor optic, greutatea scazuta si eficienta ridicata asigura din nou locul 1 la nivel mondial pentru Pellenc, fiind de altfel si primul producator de scule electrice mici punand bazele tehnologiei electrice in vie. Medalia de argint obtinuta anul acesta la SITEVI, ofera o garantie suplimentara de nivelul de top al Pellenc.

 

INDAGRA 2017

Editia din acest an a targului de profil Indagra a fost una de succes pentru noi, reusind sa intram in contact cu diferiti fermieri si posibili viitori clienti. Am avut foarte multe vizite si am reusit sa atragem atentia chiar si la cel mai inalt nivel. Ofertele noastre sau dovedit a fi benefice si atractive pentru clienti, astfel oferindu le o solutie avantajoasa in raportul calitate/pret. Ne mandrim cu vizita domnului presedinte Klaus Iohannis si a domnului ministru Petre Daea carora le multumim si ii asteptam si anul urmator alaturi de expozantii Indagra.

I-am avut langa noi pe cei de la Friuli Sprayers cu doua modele de atomizoare, care au atras atentia prin calitatea partilor componente si desigur prin specificatiile tehnice. Prin prezenta directorului Friuli Sprayers, Daniele Tosorati am reusit sa le oferim vizitatorilor o conversatie la cel mai inalt nivel cu producatorul, avand acces astfel la informatii din interior, despre procesul de productie, vanzare si implementare.

Un alt producator care a fost reprezentat la cel mai inalt nivel este Scova, fiind prezent alaturi de noi prin directorul Marco Vanzini, care la randul lui a oferit toate informatiile necesare celor interesati de un sistem de irigatii performant si adaptat cerintelor.

Pellenc a fost o noutate si un punct de atractie pentru vizitatori, oferindu le posibilitatea de mecanizare de la cel mai mic nivel, foarfeci de taiat electrici pana la combine de recoltat, aducand astfel o solutie viabila si adaptata cerintelor in mediul actual al lipsei fortei de munca. Piesele de rezistenta au fost si cele mai cautate produse in timpul targului, foarfecii electrici Vinion si pistolul de legat Fixion.

Tubet, producatorul local de fir elastic de legat a fost unul din cele mai apreciate produse, fiind ajutat de un raport calitate/pret imbatabil. Alternativa la legatul clasic cu sfoara, mlaja sau rafie, acest fir biodegradabil ofera plantei posibilitatea de dezvoltare normala.

Le multumim producatorilor nostri, Friuli Sprayers, Pellenc, Scova si Tubet pentru increderea acordata si oportunitatea de ai reprezenta cu succes pe piata din Romania, pentru prezenta lor alaturi de noi la targul Indagra.

Agritot va multumeste si voua, tuturor celor prezenti si ne dorim ca si la urmatoarea editie sa fim prezenti cu un numar mai mare de producatori aflati in portofoliu, cu mai multe oferte si solutii tehnice de cel mai inalt nivel calitativ.

 

TOP